Posts

Declarația de avere și interese a vicedirectoarei Spitalului Clinic Bălți

+3

Aflați care este conținutul Declarației de avere și interese pentru anul 2020 a doamnei Ala Condrea, vicedirectoarea IMSP Spitalul Clinic Bălți.

-----------

Ознакомьтесь с содержанием Декларации

ReadMore
YouTube
0 Comments

Anti-corruption conversations

Prieteni, vă pregătim o surpriză inedită! În curând, lansăm podcast-ul "Anti-corruption conversations", efort posibil datorită sprijinului financiar al Ambasadei SUA în Moldova și suportului mediatic Agora.md. Urmăriți-ne pentru ma...

ReadMore
0 Comments

Raportului de monitorizare a achizițiilor publice în Spitalul Raional Drochia

Astăzi, 9 iunie 2021, ”Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI„ a susținut o prezentare publică a ”Raportului de monitorizare a achizițiilor publice în Spitalul Raional Drochia„.

La eveniment au participat activiști civici, reprezentanții Instituției monitorizate și Instituțiilor Publice care au avut posibilitatea să se familiarizeze cu Raportul ...

ReadMore
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.
0 Comments

Politici organizaționale în organizații non-profit

Tot mai frecvent OSC-urile se confruntă cu situaţia în care trebuie să prezinte structura organizaţiei, competenţele elementelor structurale, implicarea societăţii în procesul de guvernare a organizaţiei, şi această tendinţă devine din ce în ce mai pronunţată.

Cît de important este elaborarea politicilor organizaționale știe fiecare dar nu fiecare ...

ReadMore
0 Comments

UE// Tînăr informat – cetățean responsabil!

+4

Care sunt principiile APL, Ce obligații au angajații APL, Ce obligații au Primarul și Președintele raionului. Toate aceste teme au fost discutate și analizate la Training-ul „Administrațiile Publice Locale și Instituțiile Publice - competențe și obligațiile angajaților lor” organizat de AO ”Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI”.

La eveniment a...

ReadMore
0 Comments

Cum sunt depozitate și eliminate deșeurile medicale în Bălți

+7

Urmăriți investigație Asociației pentru Drepturile Omului Lex XXI:

https://www.facebook.com/adolexadolex/videos/206781397896076

------------

<...
ReadMore
0 Comments

9 martie 2021, au fost discutate rezultatele implementării planurilor locale anticorupție

Astăzi, 9 martie 2021, au fost discutate rezultatele implementării planurilor locale anticorupție în raianele Drochia, Florești, Soroca și Edineț. AO „Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI” și Clinica Juridică Universitară Bălți au prezentat public Rapoartele alternative de monitorizare a acestor planuri.

La eveniment au participat reprezentan...

ReadMore
0 Comments

În raionul Drochia și în raionul Florești au fost implementate planuri locale anticorupție

+7

Știați că in raionul Drochia si in raionul Floresti au fost implementate planuri locale anticorupție? Aceste planuri aveau scopul de a reduce nivelul corupției din aceste doua raioane si a promova integritatea!

Află mai multe detalii în video:

ReadMore
0 Comments

La cererea “ADO Lex XXI” a fost inițiată ancheta din partea Autorității Naționale de Integritate

+3

La cererea "Asociației pentru Drepturile Omului Lex XXI" a fost inițiată ancheta din partea Autorității Naționale de Integritate în care inspectorii de integritate au stabilit încălcări a legislației.

Domnul Rotari Serghei, directorul Spitalului Clinic Bălți, s-ar afla într-un conflict de interese din cauza faptului că și-a acordat sie însuși mai mu...

ReadMore
0 Comments

Situația la întreprinderea municipală „Direcţia de Troleibuze din Bălţi”

gallery image

Urmăriți în interviul „Asociaței pentru Drepturile Omului Lex XXI”:

https://www.facebook.com/adolexadolex/videos/3313250365447740


-...

ReadMore
0 Comments