TV8 a lansat un instrument unic și inovativ în Republica Moldova, dedicat oamenilor activi social, care au idei și inițiative ce merită a fi susținute și promovate și care vor ca mesajul lor să ajungă la un număr cât mai mare de oameni. Pagina Campanii.tv8.md este destinată mediatizării campaniilor și a inițiativelor organizațiilor și ale cetățenilor activi


Prin crearea platformei Campanii.tv8.md, TV8 își propune de a încuraja, promova și susține informațional societatea civilă din Republica Moldova. Ne propunem să consolidăm comunitățile și cetățenii care generează și promovează schimbări pozitive și să contribuim la mediatizarea celor mai bune practici, experiențe și idei.

Platforma oferă cetățenilor Republicii Moldova posibilitatea de a prezenta societății inițiativele lor și de a identifica susținători pentru organizarea comunităților și atingerea obiectivelor propuse.


Pagina Campanii.tv8.md dispune de o interfață în trei limbi – română, rusă, și engleză, iar campaniile și publicațiile platformei la fel pot fi selectate în funcție de limba pe care o vorbiți – română, rusă, engleză sau puteți alege varianta mixtă (ro/ru/eng).


Vrem să ajungem în toate colțurile Republicii Moldova și chiar peste hotarele țării și să implicăm reprezentanți ai societății civile regionale, iar utilizatorii și vizitatorii platformei vor avea posibilitatea de a selecta campaniile în funcție de regiunea care îi interesează – Chișinău, Găgăuzia, Bălți, regiunea transnistreană, diaspora etc. De asemenea pagina web vă permite să alegeți campaniile dintr-o anumită categorie – Politică, Economie, Tehnologii, Educație, Ecologie, Social.


Mai mult, platforma permite și inițierea petițiilor pentru ca inițiatorii campaniilor să poată mobiliza un număr cât mai mare de susținători și să-și atingă scopurile propuse.

Funcționalul paginii Campanii.tv8.md permite utilizatorilor de a publica mesaje în format text, foto, video (de pe platforma Youtube) și integrarea link-urilor către alte platforme web relevante.

https://youtu.be/mGZuLlcDgNM


Vă așteptăm pe Campanii.tv8.md!

SeeLess
TV8 Campanii
TV8 Campanii
0 Comments

Este posibilă discriminarea pe criteriu etnic a pacienților Spitalului Clinic Bălți?

Este posibilă ostilitatea etnică atunci când se tratează pacienții din Spitalul Clinic Bălți? Povestea dificilă a lui Anastasia Sergeenko, un reprezentant al romilor Bălți.

Urmăriți materialul video în care Anastasia Sergheenco, o reprezentantă a romilor, va relata dificultățile cu care se c...

ReadMore
0 Comments

Atelier de instruire în scriere de proiecte cu membrii grupului de inițiativă din com. Găvănoasa

⚠️ La 16 februarie 2021, membrii Grupului de Inițiativă “Tinerii schimbă comunitatea” din com. Găvănoasa, r. Cahul au participat la "Atelier de instruire în scriere de proiecte", unde au cunoscut ce este un proiect, care sunt principiile, component...

ReadMore
0 Comments

Ateliere de instruire în scriere de proiecte cu membrii grupului de inițiativă din com. Manta

+2

👉 La 13 și 19 februarie 2021, membrii Grupului de Inițiativă “Puterea Prieteniei” din com. Manta, r. Cahul au participat la "Ateliere de instruire în scriere de proiecte", unde au cunoscut ce este un proiect, care sunt principiile, componentele, ...

ReadMore
0 Comments

Istorii de activism comunitar: Laurențiu Mutruc

gallery image

Laurențiu Mutruc este un tânăr activist, absolvent al

ReadMore
0 Comments

Istorii de activism comunitar: Liliana Bacal

gallery image

În Sălcuța, r. Căușeni, a fost lansată Săptămâna Transparenței Locale – o campanie de informare a populației privind asigurarea transparenței și promovarea accesului la informații de interes public.


Inițiativa este desfășurată de lidera comunitară și absolventa

ReadMore
0 Comments

Istorii de activism comunitar: Svetlana Busuioc

‼De azi, vă prezentăm istoriile de succes ale absolvenților și absolventelor

ReadMore
0 Comments

La Cahul au ajuns pubele și urne de gunoi stradale!

🆕 UE // „EcoCahul – Cetățean implicat pentru un oraș curat!”

🤩 Dragi prieteni, vă informăm că pe parcursul zilei de ast...

ReadMore
0 Comments

Discuții cu referire la noul Plan Urbanistic General municipiului Bălți

+3

În februarie, Asociația pentru Drepturile Omului LEX21, împreună cu activiștii societății civile, au organizat o serie de discuții online despre noul Plan Urbanistic General a mun. Bălti. Vă invităm să-i vadă: 


В феврале «Ассоциация по правам человека LEX21» совместно с гражданскими активиста...

ReadMore
Disutie Alexandr Baicalov
Discuție cu Alexandr Baicalov cu referire la noul Plan Urbanistic General ce urmează să fie adoptat de către primăria municipiului Bălți.
0 Comments

Ședință de lucru cu Tinerii din com. Găvănoasa

👉La 10.02.2021, membrii Grupului de Inițiativă din com. Găvănoasa, r. Cahul au participat la ședința de lucru privind elaborarea viziunii de dezvoltare a comunității și oportunităților pentru tineri din localitate, și a planului de acțiuni privin...

ReadMore
0 Comments

Ședință de lucru APL - Tineri în com. Manta

👉La 05.02.2021, membrii Grupului de Inițiativă “Puterea Prieteniei” din com. Manta, r. Cahul au participat la ședința de lucru privind elaborarea viziunii de dezvoltare a comunității și oportunităților pentru tineri din localitate, și a planului ...

ReadMore
0 Comments