Asociația Obștească “Perspectiva” anunţă tender privind elaborarea materialelor promoționale în cadrul proiectului „EcoCahul – Cetățean implicat pentru un oraș curat!”

gallery image

1.    Denumirea autorității contractante: Asociația Obștească ″Perspectiva‶, c/f: 1010620000640

2.    Obiectul achiziției: elaborarea materialelor promoționale.

3.    Data publicării anunțului: 13.10.2020

4.    Sursa alocației: Asociația Obștească ″Perspectiva‶ este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul  „EcoCahul – Cetățean implicat pentru un oraș curat!” în Municipiul Cahul. Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru regiunea Sud este CRAION CONTACT-Cahul IP.

5.    Termen de livrare: 10 zile calendaristice

6.    Locul livrării: mun. Cahul, str. Prospectul Republicii 17, of. 40

7.    Modalități de plată: prin transfer în baza facturii fiscale.

8.    Criteriul de evaluare: Calitatea bunului elaborat și cel mai mic preț.

9.    Asociația Obștească ″Perspectiva‶ invită agenții economici interesați, care îi poate satisface necesitățile, să participe la procedura de achiziție elaborarea materialelor promoționale specificate aici http://www.aoperspectiva.org/a-n-u-n-t-privind-elaborarea-materialelor-promotionale-in-cadrul-proiectului-ecocahul-cetatean-implicat-pentru-un-oras-curat/

10. Pentru a participa la concursul de achiziție agenții economici trebuie să depună dosarele de participare care vor conține următoarele documente:

Ø Oferta de preț confirmată prin aplicarea semnăturii și ștampilei participantului, cu indicarea caracteristicilor produselor propuse, cantitatea, prețul unitar și suma totală per ofertă cu cota TVA 0.

Ø Copia certificatului/deciziei de înregistrare a întreprinderii/extras din registrul de stat al persoanelor juridice, confirmată prin aplicarea semnăturii și ștampilei participantului.

Ø Informații generale despre participant, confirmate prin aplicarea semnăturii și ștampilei participantului.

11. Agenții economici interesați pot obține informații suplimentare la următoarele date de contact:

-       telefonul: 0607 79 700

-       E-mail: aoperspectiva@gmail.com

-       Numele și prenumele persoanei responsabile: Nicolae Mocanu

12. Depunerea ofertelor:

-     Termenul de depunere a ofertelor: până la ora 11:00 pe data 23.10.2020.

-     Adresa de depunere a ofertelor: AO perspectiva, mun. Cahul, str. str. Prospectul Republicii 17, of. 40, sau e-mail: aoperspectiva@gmail.com

-     Întocmirea ofertelor: Oferta și documentele de calificare solicitate întocmite clar, fără corectări cu număr și data de ieșire, cu semnătura persoanei responsabile.

-     Ofertele întârziate vor fi respinse.

-     Termenul de valabilitate a ofertei: 10 zile.


Președinte: Nicolae Mocanu

SeeLess
A N U N Ț: Privind elaborarea materialelor promoționale în cadrul proiectului „EcoCahul – Cetățean implicat pentru un oraș curat!” – Asociația Obștească ”Perspectiva”
0 Comments

Istorii de activism comunitar: Laurențiu Mutruc

Laurențiu Mutruc este un tânăr activist, absolvent al

ReadMore
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.
0 Comments

Istorii de activism comunitar: Liliana Bacal

În Sălcuța, r. Căușeni, a fost lansată Săptămâna Transparenței Locale – o campanie de informare a populației privind asigurarea transparenței și promovarea accesului la informații de interes public.


Inițiativa este desfășurată de lidera comunitară și absolventa

ReadMore
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.
0 Comments

Istorii de activism comunitar: Svetlana Busuioc

‼De azi, vă prezentăm istoriile de succes ale absolvenților și absolventelor

ReadMore
0 Comments

La Cahul au ajuns pubele și urne de gunoi stradale!

🆕 UE // „EcoCahul – Cetățean implicat pentru un oraș curat!”

🤩 Dragi prieteni, vă informăm că pe parcursul zilei de ast...

ReadMore
0 Comments

Discuții cu referire la noul Plan Urbanistic General municipiului Bălți

+3

În februarie, Asociația pentru Drepturile Omului LEX21, împreună cu activiștii societății civile, au organizat o serie de discuții online despre noul Plan Urbanistic General a mun. Bălti. Vă invităm să-i vadă: 


В феврале «Ассоциация по правам человека LEX21» совместно с гражданскими активиста...

ReadMore
Disutie Alexandr Baicalov
Discuție cu Alexandr Baicalov cu referire la noul Plan Urbanistic General ce urmează să fie adoptat de către primăria municipiului Bălți.
0 Comments

Ședință de lucru cu Tinerii din com. Găvănoasa

👉La 10.02.2021, membrii Grupului de Inițiativă din com. Găvănoasa, r. Cahul au participat la ședința de lucru privind elaborarea viziunii de dezvoltare a comunității și oportunităților pentru tineri din localitate, și a planului de acțiuni privin...

ReadMore
0 Comments

Ședință de lucru APL - Tineri în com. Manta

👉La 05.02.2021, membrii Grupului de Inițiativă “Puterea Prieteniei” din com. Manta, r. Cahul au participat la ședința de lucru privind elaborarea viziunii de dezvoltare a comunității și oportunităților pentru tineri din localitate, și a planului ...

ReadMore
0 Comments

Vizită de studiu – Centrul de Instruire Ecologică din s. Rîșcova

gallery image

🆕 UE-GIZ // „EcoCahul – Cetățean implicat pentru un oraș curat!”

 

👉 Duminică, 07 februarie 2021, reprezentanți AO Perspectiva, elevi, studenți, profesori ai Colegiului de Medicină Cahul, Colegiul „Iulia Hașdeu”, membri ai Fondului pentru Tineri Cahul, Centrul de Tineret Cahul au efectuat o vizită de studiu la Centrul de Instruire Ecolo...

ReadMore
0 Comments

La 6 și 7 martie zeci de producători autohtoni te așteaptă în Parcul "Alunelul"!

gallery image

La data de 6 și 7 martie peste 50 de producători autohtoni, de struguri, miere, fructe uscate, ceaiuri din plante, alune, migdale, cașcavaluri și vin te așteaptă în Parcul "Alunelul" din strada Calea Ieșilor!

Târgul va avea două zone. Una de daruri dulci și una dedicată producătorilor de struguri care în acest an întâmpină dificultăți în ași vinde b...

ReadMore
0 Comments

TVC cu genericul ”REMEDIU PENTRU MEDIU!”

gallery image

🆕 UE // „EcoCahul - Cetățean implicat pentru un oraș curat!”

🤩 Vă invităm să participați la Concursul TVC cu genericul ”REMEDIU P...

ReadMore
0 Comments