Ce vor tinerii? #Prezindețiale2020 / Что хочет молодежь? #Президентские2020

gallery image

⁉️La întrebarea "ce vor tinerii?" de la #Prezindețiale2020 , Cuznețova Alexandra, Responsabilă de Comunicare în cadrul CNTM ne-a răspuns următoarele:

"Tinerii tind ca vocea lor să fie auzită. Mulți tineri nu au voința în prezent să participe la alegeri și la viața politică a țării, deoarece consideră că votul lor nu va rezolva nimic. Dorim să respingem aceasta opinie. Noi suntem viitorul acestei țări și realizăm schimbări aici și acum. În 2020 vreau să văd Moldova, care dezvoltă sectorul tineretului, care oferă persoanelor educație de calitate, care încurajează adolescenții să fie mai activi. La alegerile prezidențiale 2020 votul meu și al tău contează!"

🤔Ce crezi tu că vor tinerii de la Alegerile din acest an?

🗣Completează formularul și noi o să-ți facem vocea auzită!

Formular - https://forms.gle/mER3v2MhLn8VaYUp8


⁉️На вопрос «Чего хочет молодежь?» от #Президентские2020, Кузнецова Александра, ответственная отдела коммуникаций CNTM, ответила следующее:

«Молодые люди склонны к тому, чтобы их голоса были услышаны. Многие молодые люди в настоящее время не имеют желания участвовать в выборах и политической жизни страны, потому что они считают, что их голосование ничего не решит. Мы хотим отвергнуть это мнение. Мы - будущее этой страны и мы вносим изменения здесь и сейчас. В 2020 году я хочу увидеть Молдову, которая развивает молодежный сектор, которая дает людям качественное образование, что побуждает подростков быть более активными. На президентских выборах 2020 года мой и ваш голос имеют значение! "

🤔«Как вы думаете, чего хотят молодые люди на выборах в этом году?»

🗣 Заполните анкету и мы сделаем так, чтобы ваш голос был услышан!

Форма -  https://forms.gle/mER3v2MhLn8VaYUp8


SeeLess
0 Comments

Ce este discriminaria? / Что такое дискриминация?

gallery image

❗Discriminarea este o problemă majoră care persistă în societatea noastră chiar daca ea este interzisă prin lege!

📣An de an în Republic...

ReadMore
0 Comments

Dreptul la sanatate!

gallery image

📣Conform noului raport al Agenției pentru Drepturi Fundamentale (FRA), măsurile de combatere a pandemiei de COVID-19 determină o implicare majoră în drepturile fundamentale ale tuturor cetățenilor, inclusiv asupra dreptului la viață și la sănătate....

ReadMore
0 Comments

Mecanismele de protecție a victimelor violenței în familie

+4

Femeile rămân a fi cea mai afectată categorie de persoane supuse violenței în familie. În data de 20 ianuarie, 2021 mai mulți activiști civici, reprezentanți ai ONG și echipa ADO Lex XXI s-au adunat pentru a discuta acest fenomen și anume „Mecanismele de protecție a victimelor violenței în familie folosite de Inspectoratul de Poliție Balți”.

Evenime...

ReadMore
0 Comments

VERNISAJUL DE PICTURĂ cu genericul ”ORAȘUL MEU UN LOC CURAT!”

+4

UE // „EcoCahul - Cetățean implicat pentru un oraș curat!”

👉 La 16 ianuarie 2020, a fost organizat VERNISAJUL DE PICTURĂ cu genericul ”ORAȘUL MEU UN LOC CURAT!”, în cadrul proiectului ”EcoCahul - Cetățean implicat pentru un oraș curat!”.

ReadMore
0 Comments

Conflict de interese admis de directorul Întreprinderii Municipale Direcția de Troleibuze din Bălți

gallery image

Unele Întreprinderi Municipale din Bălți sunt conduse de persoane cu foarte multe probleme la capitolul integritate. La sesizarea Asociației pentru Drepturile Omului Lex XXI, Autoritate Națională de Integritate a stabilit conflict de interese admis de directorul Întreprinderii Municipale "Direcția de Troleibuze din Bălți...

ReadMore
0 Comments

Invitație – Vernisaj de pictură

gallery image

🆕 UE // „EcoCahul – Cetățean implicat pentru un oraș curat!”

🤩 Vă invităm să participați la VERNISAJUL DE PICTURĂ cu ge...

ReadMore
0 Comments

Ședințe cu membrii grupului de lucru pentru evaluarea lucrărilor în cadrul concursului de pictură

+2

🆕 UE // „EcoCahul – Cetățean implicat pentru un oraș curat!”

👉 La 14 ianuarie 2021, la sediul AO Perspectiva, membrii g...

ReadMore
0 Comments

Workshopul „Evaluarea ofertelor și achizițiilor publice” organizat de ”ADO Lex XXI”

+5

Reprezentanții APL, experți în achiziții publice, reprezentanți ai ONG și activiștii civici au participat, la data de 12 ianuarie 2021, la workshopul „Evaluarea ofertelor și achizițiilor publice” organizat de ”Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI”. În cadrul evenimentului au fost prezentate, analizate și discutate următoarele subiecte:

– Desch...

ReadMore
0 Comments

Ti-a fost limitat accesul la educatie? / Ваш доступ к образованию был ограничен?

gallery image

📢Pandemia COVID-19 a afectat semnificativ tinerii încadrați în sistemul educațional, aceștia nu au putut participa calitativ în cadrul procesului de învățământ din cauza lipsei accesului la Internet sau Calculator!


❗De la 11 Martie 2020 - când au fost închise toate instituțiile de învățământ și s-a trecut la lecțiile on-line 16000 de ele...

ReadMore
0 Comments

Anul trecut a fost foarte dificil pentru mulți, afectând starea noastră financiară, psihologică, fizică dar și modul nostru de viață obișnuit./ Прошлый год был для многих очень тяжким, повлияв на наше финансовое, психологическое, физическое состояние, на наш привычный образ жизни.

gallery image

[RO]

❗Anul trecut a fost foarte dificil pentru mulți, afectând starea noastră financiară, psihologică, fizică dar și modul nostru de viață obișnuit.

ReadMore
0 Comments