Parinti Solidari

Публикации

Transparența banilor colectați de la părinți

+2

În premieră, pe pagina DETS Botanica au fost publicate informații cu privire la „donațiile” părinților către instituțiile de învățământ.

Partea bună a l...

Читать больше
0 Комментарии

PETIȚIE Asigurați procesul de învățare la distanță pentru toți elevii!

Deși învățământul online a devenit obligatoriu, există un număr considerabil de copii care nu au acces la internet și nici nu dispun de tehnica necesară!


Vă rugăm să semnați petiția prin care cerem să fie asigurat procesul de învățare la distanță pentru TOȚI ELEVII! Deoarece problema este urgentă, semnă...

Читать больше
Asigurați procesul de învățare la distanță pentru toți elevii!
Domnului Ion Chicu,Prim-ministrul Republicii Moldova Domnului Igor Șarov, Ministrul Educației, Culturii și Cercetării   PETIȚIE Asigurați procesul de învățare la distanță pentru toți elevii! AO Părinți Solidari își exprimă îngrijorarea cu privire la modul de organizare a procesului educațional la distanță și lipsa accesului la educație pentru  unele  categorii de elevi. În contextul pandemiei COVID-19, procesul educațional tradițional a fost înlocuit cu învățământ la distanță. Tehnologiile digit
0 Комментарии

Top-8 licee din mun.Chișinău, care în 2020 vor avea cele mai mari bugete

gallery image

În total, pentru școlile primare, gimnaziile și liceele din mun.Chișinău au fost alocate 1,239 MILIARDE LEI!

Celor mai mari licee din Chișinău le vor reveni și cele mai mari sume, care variază între 21,56 milioane lei și 33,42 milioane lei per instituție.

Lista celor Top-8 licee c...

Читать больше
0 Комментарии

Sondaj anonim pentru părinți: Corupția în sectorul educațional (anul 2019)

gallery image

Misiunea educativă a școlii obligă personalul din învățămînt să demonstreze toleranță zero la corupție, dar totuși, sectorul educațional este vulnerabil la corupție în multiple contexte.

Читать больше
0 Комментарии

Încălcări în alimentația copiilor din grădinițele sect.Ciocana

gallery image

Meniuri necorespunzătoare, cantități excesive de sare, produse de patiserie, leguminoase și crupe, dar și insuficiență de produse lactate, legume, carne, ouă și pește, au fost depistate ca urmare a unui control desfășurat în lunile noiembrie și decembrie 2019 în 13 instituții de educație timpurie din sectorul Ciocana.

Această inform...

Читать больше
0 Комментарии

Buget transparent liceul „Mihai Grecu” sect.Botanica

+2

Liceul „Mihai Grecu” din sect.Botanica este încă una din instituțiile de învățământ, pentru care am primit informații detaliate privind utilizarea resurselor financiare bugetare în anii 2018 - 2019, pentru care fapt mulțumim administrației DETS Botanica.


Bugetul total pentru 2019 - 13 mil 570 mii lei

Număr d...

Читать больше
0 Комментарии

Primăria Cricova nu vrea să dea detalii despre bugetul grădiniței nr.33

Tare sunt scumpe autoritățile la prezentarea informației, despre cum cheltuie banii publici, adică ai noștri, ar tuturor.

Primăria Cricova a considerat inutil să ne prezinte informația cu privire la lista bunurilor procurate pentru grădiniță, și pentru care s-au cheltuit peste 800 000 lei. Și sumele pentru reparație la fel fac parte din informația s...

Читать больше
0 Комментарии

Calculatoare, printere, proiectoare, table interactive au fost procurate din resurse bugetare pentru școlile din sect.Centru

+7

DETS Centru a făcut publică lista celor mai importante categorii de bunuri procurate pentru gimnaziile și liceele din subordine:

0 Комментарии

Grădinițele din sect.Centru - lista reparațiilor efectuate, alte cheltuieli importante

+4

În bugetul pentru anul 2019, au fost incluse pentru reparații capitale 23 de instituții de învățământ din sect.Centru ( 5 440 copii/elevi) pentru care au fost alocate mijloace financiare în sumă de 5,5536 milioane lei, repartizate după cum urmează: 

  1. 15 grădinițe&n...
Читать больше
0 Комментарии

Grupele cu program prelungit sunt GRATUITE

Ordinul nr.1023 din 09.09.2019 conține informații detaliate cu privire la funcționarea Grupelor cu program prelungit!

0 Комментарии